Inloopatelier Vita Colore

Inloopatelier *vita colore*   Echtensedijk 5 in Pesse
 
Bij Inloopatelier *vita colore* kan je je hart ophalen aan kleur & kleurbeleving en kunstzinnige workshops tegen betaalbare prijzen. Vorig jaar is Francis Rey met dit (non-profit) initiatief van start gegaan om een positief tegengeluid te geven aan de sociale en culturele verso(m)bering en kunst & cultuur voor een ieder toegankelijk te maken. 
 
De deuren van haar atelier staan tijdens het hele winterseizoen op donderdag- en vrijdagen open om vrij binnen te lopen en nieuwe ontdekkingen en inspiratie op te doen. Het gezellige atelier is ingericht met allerlei materialen, een activiteitentafel, een koffie & leeshoek en een atelierwinkeltje met kleurrijke spulletjes.  De houtkachel en het weidse uitzicht op de tuin en landerijen geven het geheel een ontspannen en uitnodigende sfeer waar mensen zich snel prettig voelen. 
 
Als je wilt kan je er ook zelf aan de slag met allerlei materialen en indien nodig kan je daarmee op weg worden geholpen. Steeds meer mensen weten een bezoek aan het atelier te combineren met een wandeling of fietstocht in de omliggende natuur. 
 
In de koffiehoek ‘cafe colore’ kan je even onthaasten met een geurige kop bio koffie of thee. Er is regelmatig vers gebakken lekkers en bij koude dagen huisgemaakte soep.  Kleur brengen,  ontdekken en  beleven,  aan  jezelf, in je leven,  aan dat van een ander, staat hier in alle eenvoud centraal.